تمرکز دانشگاه ملی مهارت برای ورود دانشجویان به بازار کار

به گزارش کارآفرینی پرس، مهرداد احمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت عنوان کرد: پژوهش در دانشگاه ملی مهارت با تمرکز بر روی کاربردهای عملی و نیازهای صنعت صورت می‌گیرد.

وی گفت: دانشگاه‌های مهارتی معمولاً برای تقویت ارتباط بین دانشجو و بازار کار طراحی شده‌اند و دروس و فعالیت‌های پژوهشی در آنها به گونه‌ای تنظیم می‌شود که مهارت‌های عملی و شغلی در اولویت قرار گیرند.

وی با اشاره بر اهداف اصلی پژوهش و فناوری در دانشگاه ملی مهارت گفت: پروژه‌های پژوهشی با هدف حل مسائل واقعی و کاربردی طراحی می‌شوند. این پژوهش‌ها به توسعه فناوری‌های جدید، بهبود فرآیندهای صنعتی و ارائه راه‌حل‌هایی برای مشکلات موجود می‌پردازند.

عضو هیئت علمی دانشگاه ملی مهارت با عنوان اینکه دانشگاه‌های مهارتی معمولاً روابط نزدیکی با صنایع مرتبط دارند اضافه کرد: این همکاری می‌تواند از طریق پروژه‌های مشترک، دوره‌های کارآموزی و کنسرسیوم‌های مهارتی صورت پذیرد.

احمدی با تأکید بر اینکه برنامه‌های تحصیلی و پژوهشی بر تقویت مهارت‌های حرفه‌ای و آمادگی دانشجویان برای ورود به بازار کار متمرکز هستند عنوان کرد: توسعه پژوهش‌های کاربردی و نوآوری‌ها می‌تواند به بهبود فرآیندهای تولیدی و افزایش کارایی اقتصادی منجر شود. به طور کلی برای دستیابی به اقتصادی پویا و پایدار، هم‌سو کردن تحقیقات و فناوری با نیازهای تولیدی و صنعتی کشور ضروری است.

عضو هیئت رییسه دانشگاه ملی مهارت اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های پژوهشی، حمایت از تجاری‌سازی نتایج پژوهش‌ها، پایش و ارزیابی مستمر فعالیت‌های پژوهشی، ترغیب انتشار مقالات علمی با محوریت مهارتی، توسعه همکاری‌های ملی و بین‌المللی و ایجاد و تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی برای انجام تحقیقات علمی و عملی از برنامه‌های متعدد معاونت پژوهش و فناوری است که به ارتقاء فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در سطح دانشگاه ملی مهارت کمک می‌کند.

وی یکی از شرایط مهم در آموزش مهارتی دانشجویان را استفاده از ظرفیت صنایع در تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها ی دانشگاه‌های مهارتی دانست که امکان آموزش دانشجویان با تجهیزات بروز و مورد استفاده در صنعت را فراهم می‌کند و این مهم تربیت فارغ التحصیلان با مهارت‌های بروز و مورد نیاز صنایع را فراهم می‌کند.

احمدی در ادامه با اشاره بر اینکه شعار سال «جهش تولید» مقام معظم رهبری بر اهمیت نقش پژوهش و فناوری در افزایش تولید و رشد اقتصادی تأکید دارد اظهار داشت: این شعار نشان‌دهنده این است که با استفاده از تحقیقات علمی و فناوری‌های نوین، می‌توان به بهبود فرآیندهای تولیدی و افزایش بهره‌وری دست یافت. لذا برای تحقق این هدف بایستی به سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، توسعه فناوری‌های نوین، همکاری بین دانشگاه و صنعت توجه ویژه ای داشت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت اذعان داشت: موضوع اشتغال دانش آموختگان نقش بسزایی در ایجاد فرصت‌های شغلی و توانمندسازی نیروی کار در جوامع امروزی دارد. با توجه به پیشرفت‌های سریع علمی و فناوری‌های نوین، ارتباط بین پژوهش، فناوری و اشتغال به شدت اهمیت یافته است.

وی خاطر نشان کرد: ارتباط نزدیک بین دانشجویان دانشگاه ملی مهارت و صنعت می‌تواند به ارتقاء مهارت‌ها، افزایش اشتغال و تسهیل انتقال فناوری کمک کند. با ایجاد این ارتباط، دانشجویان می‌توانند با چالش‌های واقعی بازار کار آشنا شده و به آماده‌سازی خود برای ورود به بازار کار بپردازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *