روش تبدیل به شرکت خلاق و دانش بنیان برای استارتاپ‌ها تبیین شد

رخدادی برای آشنایی استارتاپ‌ها با چگونگی تبدیل شدن به شرکت خلاق و دانش‌بنیان برنامه‌ریزی شده است.

 

رخداد

روش تبدیل به شرکت خلاق و دانش بنیان برای استارتاپ‌ها تبیین شد

به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، آشنایی با فرآیندهای ارزیابی و حمایت‌ از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، عنوان رویدادی است که با حمایت مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و توسط پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

با توجه به رونق اقتصاد خلاق به عنوان رویکردی نوین در عرصه اقتصاد، صنعت و فرهنگ که در تلاش است با ایجاد پیوند و تعامل میان این حوزه ها، ارزش اقتصادی و فرهنگی محصولات خلاق را به مثابه تولیدات ارزشمند در عصر حاضر نشان دهد، شاهد هستیم که در کنار شکل‌گیری شرکت های دانش‌بنیان در مراکز علمی و دانشگاهی کشور، بخش دیگری از شرکت‌ها که عمدتا در صنایع خلاق، فرهنگی و خدمات نوین و مبتنی بر فضای دیجیتال فعال هستند و ماهیت رشد ایشان بر مبنای خلاقیت، نوآوری و ارایه مدل های نوین کسب و کار می‌باشد، در زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی کشور ظهور کرده و مراحل رشد خویش را با شتاب پشت سر می گذارند.

لذا ظرفیت بالای شرکت های خلاق در ایجاد و رونق اشتغال کشور و فقدان یک برنامه منسجم و متمرکز به منظور حمایت از شرکت های فعال در حوزه صنایع خلاق، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بر آن داشت، تا در راستای ایجاد و ارتقای زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی به منظور توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در چارچوب سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و تدابیر مقام معظم رهبری، با برنامه ریزی، ارایه و تصویب برنامه ای با عنوان برنامه توسعه زیست بوم شرکت‌های خلاق، بیش از پیش توجه به این حوزه از صنایع را در دستور کار خویش قرار دهد و تحت برنامه مصوب مذکور، راهکارهای سیاستی و حمایتی را در این حوزه ایجاد و تسهیل نماید.

 استارتاپ‌ها و تیم‌های خلاق، فناور و نوآوری بسیاری در تلاش هستند که به شرکت خلاق یا دانش‌بنیان تبدیل شوند. در معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری دو فرمت جداگانه به اسم خلاق و دانش‌بنیان وجود دارد که هر کدام در برگیرنده نوع خاصی از خدمات و محصولات نوآورانه هستند.

 چگونگی ورود به سامانه‌های خلاق و دانش‌بنیان، شرایط اولیه، ویژگی‌های فنی محصولات و خدمات، از جمله سرفصل‌های است که در این رخداد به آن پرداخته می‌شود.  تاریخچه اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت‌های ویژه شرکت‌های خلاق، شاخص‌های ارزیابی و انواع شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، از جمله دیگر رئوس این برنامه است. همچنین بخشی  نیز به تبیین حمایت‌های تخصیص یافته به شرکت‌های خلاق و دانشبنیان اختصاص یافته است. 

این برنامه، برای ۹ تیر ماه ۱۴۰۰ برنامه‌ریزی شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاع از جزئیات، به سامانه رویدادهای مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان مراجعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *