ایجاد ۱۵۰ هزار شغل از سوی کارآفرینان

ایجاد 150 هزار شغل از سوی کارآفرینان

مدیرکل توسعه کارآفرینی وزرات کار از ایجاد ۱۰هزار شغل مستقیم و ۵۰هزار شغل غیرمستقیم توسط کارآفرینان برتر خبر داد و گفت:کارآفرینان موتور اصلی اقتصاد هستند.

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، کارآفرینی نقطه کانونی در فرآیند توسعه اقتصادی تلقی می شود و به طرز غیرقابل انکاری به رشد اقتصادی کمک می کند و به همین دلیل نیز این حوزه به صورت ویژه مورد توجه دولتمردان و سیاستگذاران قرار می‌گیرد. چرا که هدف اصلی کارآفرینی ایجاد ارزش است و با استفاده بهینه از منابع به توسعه متوازن کشور کمک می‌کند. در واقع کارآفرینان افرادی هستند که با ایجاد کسب و کارهای جدید، به اشتغال زایی و در نتیجه آن رشد اقتصادی کمک می‌کنند.

کارآفرینان از عوامل ضروری تغییر در یک اقتصاد مبتنی بر بازارند. آنها امکان استفاده موثر و فزاینده از منابع را فراهم می آورند و داد وستد بین بخش های مختلف با امکانات و اولویت های متفاوت را تسهیل می سازند.

همچنین رفتار کارآفرینانه، عامل شتاب دهنده تولید، انتشار و کاربرد ایده های نوآورانه است و در جوامع دستخوش تغییرات سریع اقتصادی نیز، کارآفرینی تأثیرات زیانبار اجتماعی را از طریق ایجاد فرصت های شغلی تعدیل می بخشد.

یکی از اقدامات دولت برای رونق کسب کار و ایجاد اشتغال تشکیل کانون ملی کارآفرینان برتر رسمی بود.علی زندوکیلی، مدیر کل دفتر توسعه کارآفرینی وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی کارآفرینی را موتور اصلی اقتصاد دانست و از ایجادهزاران شغل مستقیم و غیر مستقیم توسط برگزیدگان جشنواره کارآفرینان برتر ملی خبر داد.

وی ادامه داد: تلاش ما در دفتر توسعه کارآفرینی وزرات کار بر این بوده  که در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت توسعه کارآفرینی در کشور گام برداریم.

وی کارآفرینی را موتور اصلی اقتصاد عنوان کرد و گفت: با نوآوری محصول جدید خلق می شود و کارآفرینان می‌توانند در این مسیر کشور را توسعه بخشند و به همت آنها اقتصاد پیشرفت کند.

زندوکیلی در عین حال به روند انتخاب کارآفرینان برتر در این دوره از جشنواره اشاره کرد و گفت: امسال ۶۰۰۰نفر در جشنواره ثبت نام کردند که در قالب جشنواره چهاردهم ۲۱نفر از استانهای مختلف به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

وی متذکر شد که شاخص های ارزیابی و فرایند داوری در این دوره از جشنواره تغییراتی داشته و شفافیت بیشتری را تجربه کرده است.

به گفته مدیرکل توسعه کارآفرینی وزرات کار، در سال گذشته کارآفرینان برتر در حوزه های تخصصی صنعت، خدمات و کشاورزی انتخاب می شدند اما امسال حوزه تعاون، صنایع دستی و گردشگری نیز به این بخش ها افزوده شده است.

وی از ایجاد ۱۰هزار شغل مستقیم و ۵۰هزار شغل غیرمستقیم توسط برگزیدگان جشنواره خبر داد و گفت: در جشنواره امسال ۸۲۰ داور شامل ۴۰۲خانم و ۴۱۲آقا ثبت نام کردند و داوران در ۳۱استان به صورت مجازی و میدانی به بررسی و ارزیابی پرداختند.

دبیر چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر با اشاره به معرفی ۲۱برگزیده این جشنواره گفت: از حوزه صنعت شش نفر، از حوزه کشاورزی چهار نفر، از حوزه خدمات پنج نفر، حوزه اجتماعی دو نفر، حوزه تعاون دو نفر و حوزه گردشگری و صنایع دستی نیز هر کدام یک نفر به عنوان نفرات برتر برگزیده شدند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *