ایده‌های برتر در حوزه اشتغال به سرمایه‌گذاران متصل می‌شوند

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افراد برگزیده در جشنواره ملی ایده‌های برتر اشتغالزا و کارآفرینی کشور؛ تسهیلات لازم را برای اجرایی کردن ایده‌های شان دریافت و به سرمایه‌گذاران متصل می‌شوند.

ایده برتر

ایده‌های برتر در حوزه اشتغال به سرمایه‌گذاران متصل می‌شوند

به نقل از ایرنا، «رحیم سرهنگی» اظهار داشت: از  ایده‌های برتر استانی یا ملی در جشنواره با تخصیص تسهیلات و معرفی به سرمایه گذاران حمایت می‌شود.

وی تصریح کرد: افرادی که علاقه‌مند به اجرایی کردن ایده خود نیستند، می‌توانند آن را در پلتفرم «ایده بازار» که به همین منظور در حال طراحی است در  معرض فروش بگذارند.

مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون در ادامه تاکید کرد: ایده‌هایی که به مراحل پایانی نرسیده و برتر نشده اند اما ایده خوبی محسوب می‌شوند، برای یافتن سرمایه‌گذار در ایده بازار در معرض نمایش گذاشته می‌شوند یا به‌منظور عملیاتی شدن آنها در کارگروه استانی تصمیم گرفته شده و تسهیلات از منابع مختلف تخصیص داده شود.

سرهنگی خاطرنشان‌کرد: در زمان ثبت ایده، از ایده پرداز در خصوص تمایلش برای در معرض عموم قرار گرفتن یا نگرفتن ایده، سوال می‌شود.

نخستین جشنواره ایده‌های برتر اشتغال‌زا و کارآفرینی

این وزارتخانه با عنایت به رویکرد دولت سیزدهم در خصوص تلاش برای ایجاد و تثبیت اشتغال و به منظور شناخت ایده‌پردازان خلاق و فرصت‌های ویژه اشتغال در مناطق مختلف کشور، اقدام به شناسایی و کمک به عملیاتی کردن ایده های برتر اشتغالزا کرده است.

 توسعه و ترویج فرهنگ ایده پردازی، کارآفرینی و اشتغالزایی، شناسایی ایده های برتر و تشکیل بانک اطلاعاتی از ایده های برتر و صاحبان ایده، فراهم کردن زمینه حمایت از ایده‌های برتر اشتغال‌زا و عملیاتی کردن آنها و کمک به اشتغال پایدار در کشور از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

بر اساس این فراخوان، صاحبان ایده در سراسر کشور می توانند در بازه زمانی ۲۰ دی تا ۱۰ بهمن ماه سال جاری با مراجعه به سامانه کارآفرینان برتر  نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند.

ایده های ارائه شده علاوه بر حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی به طور کلی، مباحثی از قبیل اشتغال جوانان و فارغ التحصیلان، معلولین، معتادین بهبودیافته، زندانیان آزادشده، زنان سرپرست خانوار، اشتغال مرتبط با محیط زیست (کارآفرینی سبز)، اشتغال در مناطق کمتر برخوردار، اشتغال در مناطق روستایی و اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی مکران را در بر می گیرد.

برترین ایده ها بر اساس نوآورانه بودن، میزان امکان پذیری اجرای ایده ها، تاثیر بر اشتغال کشور و تعداد اشتغال ایجادی، پایدار بودن اشتغال و نیاز به منابع مالی کمتر برای اجرای آن ایده، ارزیابی می شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *